Over ons

Het verhaal van Schoenen Martens begint zo'n 38 jaar geleden toen Robby, zoon van een orthopedische schoenmaker, zijn eigen schoenenwinkel oprichtte. De orthopediezaak van zijn vader te Neerpelt werd overgenomen door zijn broers, en ook Robby volgde gedurende vijf jaar een bijscholing in orthopedie en pedicure. De kennis om de juiste schoenen en steunzolen tot bij personen met problemen aan de voeten brengen, is dus gebaseerd op meerdere generaties ervaring.

Orthopedie

Inmiddels is Schoenen Martens Orthopedie uitgegroeid tot een schoenenzaak met een trouw en toenemend cliƫnteel. Dit hebben we in de loop der jaren verdiend door gemotiveerd aandacht te besteden aan betaalbare modieuze en comfortabele damesschoenen, herenschoenen en kinderschoenen VOOR STEUNZOLEN, gekoppeld aan een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Ieder seizoen opnieuw sparen we tijd nog moeite om een mooie en elegante collectie schoenen uit te zoeken VOOR STEUNZOLEN. Alert blijven en constructief streven naar vernieuwing is daarbij de boodschap.

Bij Schoenen Martens Orthopedie staat de tevredenheid van de klant altijd centraal. Omwille van onze ervaring doorheen de jaren kunnen wij al onze klanten nog steeds een uitstekende dienst-na-verkoop bieden. Voor alle herstellingen van schoenen van de merken die wij aanbieden, kan u dus steeds terecht in onze winkel te Dilbeek.

Onze specialiteiten 

>> Het maken van steunzolen op maat.

>> sport-steunzolen

>> verhogingen

>> correcties

  

EXTRA: alle orthopedische steunzolen worden na opmeting met blauwdruk en 3D voetscan een grondige studie vervaardigd in eigen huis!!

Wij garanderen u na een maand dragen van onze zelfgemaakte steunzolen geen pijn voeten meer!

Over ons
keyboard_arrow_up
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x