Online Shop

Blijf op de hoogte

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste ons laatste nieuws, onze nieuwe collecties, promoties en uitnodigingen voor onze events.

Steunzolen voor pijnlijke voeten Steunzolen voor pijnlijke voeten

NIEUWS | 1-12-2016 : 08:00 | Overzicht van nieuws & events

Heb je last van je voeten; voelen ze ’s avonds zwaar en vermoeid aan? Slaat u uw voeten regelmatig om? Heb je last van lage rugpijn of vermoeide benen?

Wij maken steunzolen op maat, en willen er voor zorgen dat u geen last meer hebt van dergelijke “problemen”.

De steunzolen worden opgemeten aan de hand van een blauwdruk en een voetscan. Dit houdt in dat men op een inkt plaat moet gaan staan zodat wij perfect kunnen zien waar de drukpunten liggen en waar het probleem zich bevindt. Bij de voetscan is het de bedoeling om je hele stappatroon te bekijken en zo te zien waar het fout loopt of waar wij de correctie moeten plaatsen.

Bij het opmeten van de steunzolen krijgt u ook advies van hoe of waar het probleem begonnen is. Ook schoenadvies geven wij mee. Door dat wij zelf schoenen verkopen waar steunzolen in kunnen, verzekeren wij u ook dat u de steunzolen in meerdere schoenen kan inleggen. En daardoor niet meteen heel uw schoenen kast moet gaan vernieuwen.

De steunzolen worden eigenhand vervaardigd door Robby. En bij afhaling worden ze aangepast zodat ze in jouw schoenen kunnen.

 

Klik op volgende links voor meer info

http://www.schoenenmartens.be/nl/14963/videos.html

http://www.schoenenmartens.be/nl/14963/news.html?filterType=in&filterIds=k2344